FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 Did everything I could but I cant find a match!!!! View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Author Message
Dun_it_right
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 17 Feb 2008
Posts: 1

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 12:46 am Reply with quoteBack to top

Hey guys this is my first post and I have been chatting and posting inforums everywhere about this but nomatter what and no matter what I can not get into a game!

My connection os fine and says that everything is perfect, ask me what you need to know to help and I will give the answer.

here is a simple run down on how I am set up so far:

I am wired/ not wireless.

I have all firewalls turned off.


I am softmodded and I have a successful conection with my XBOX.


My ports are open and my router is set up for Kai.

Ask me what ever esle and I will tell you but please give me some help.

Oh and I run Vista with admin off and I am currently able to network back and forth as well as FTP and everything else with my XBOX.
View user's profileSend private message
[FOE]RESURRECTI0N
Kai Admirer
Kai Admirer


Joined: 16 Feb 2008
Posts: 328

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 12:48 am Reply with quoteBack to top

Make sure your lan cable is plugged into the right port in the back of the modem.

_________________
Image
復活-熱心なハロー2ホストおよびプレーヤーIf help needed, ask.
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5261
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 6:10 am Reply with quoteBack to top

make sure your using a crossover cable and try directly connecting the xbox to your PC if you can
View user's profileSend private message
CrunchBite
Team XLink Developer
Team XLink Developer


Joined: 28 Nov 2007
Posts: 2338

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 2:37 pm Reply with quoteBack to top

I'm pretty sure you must run xlink kai with administrator rights on vista...
View user's profileSend private message
[DC][)ragonfire
Kai Spammer
Kai Spammer


Joined: 11 Dec 2006
Posts: 1221

PostPosted: Sun Feb 17, 2008 11:23 pm Reply with quoteBack to top

{LBp}CrunchBite wrote:
I'm pretty sure you must run xlink kai with administrator rights on vista...


yup

_________________
Image
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicReply to topic


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT