FAQ  •  Search  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 cant just start View next topic
View previous topic
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
Author Message
wh666
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 26 Sep 2008
Posts: 1

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 5:06 am Reply with quoteBack to top

when i start "launch UI" or "configuration" goes to http://localhost:34522/ ask for a username and password, i use my xtag user and assword but it says "401 Unauthorized" , when install maybe i missed some config but if uninstall xlink and reinstall its always the same, what im doing wrong?
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5261
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 5:43 am Reply with quoteBack to top

"Moved to General Help"

By default it shouldnt be asking you for a username or password unless you set a username and password
View user's profileSend private message
InuSan
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 16 Dec 2007
Posts: 3

PostPosted: Mon May 04, 2009 5:49 pm Reply with quoteBack to top

This just happened to me too, as I was doing the configurations so I could set up an auto-login whenever i choose to start kai. I get prompted for with a window that says "A user name and password are being requested by http://localhost:34522. The site says: "Kai Orbital""

This happened as I clicked to save. I've tried using the same user info as I had put in, but no dice. Any ideas?
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5261
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Mon May 04, 2009 6:11 pm Reply with quoteBack to top

Do the following...

-Windows Vista: C:\Users\%user%\AppData\Roaming\XLink Kai
-Windows XP: C:\Documents and Settings\%user%\Application Data\XLink Kai


Open kaiUserConfig.txt and find

# Web UI Password

Make sure that its kaiHTTPPassword=!
View user's profileSend private message
InuSan
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 16 Dec 2007
Posts: 3

PostPosted: Mon May 04, 2009 8:48 pm Reply with quoteBack to top

Oh! Wow.. I totally thought those boxes were for the WebUI Log-in. Thanks a lot, you were very helpful and swift in doing so! Very Happy
View user's profileSend private message
swamy72
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 15 May 2011
Posts: 2

PostPosted: Sun May 15, 2011 12:36 am Reply with quoteBack to top

tried this for win764 running in xpsp3 mode. also tried doing this under vista sp2 mode. Found the kaiuserconfig.txt files under roaming folder. changed the web ui as told, but doesn't do anything. still comes up with window asking for un/pass. help please? thanks
View user's profileSend private message
SgtLegend
TX Server Nerd
TX Server Nerd


Joined: 27 Nov 2007
Posts: 5261
Location: Melbourne, AU

PostPosted: Sun May 15, 2011 1:49 am Reply with quoteBack to top

Try clearing your browser cache or try another browser
View user's profileSend private message
swamy72
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 15 May 2011
Posts: 2

PostPosted: Mon May 16, 2011 2:22 am Reply with quoteBack to top

yep, that did it. sorry to bother you. should have thought of that Embarassed
View user's profileSend private message
Racer_GTS
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 14 Feb 2021
Posts: 11

PostPosted: Sun Feb 14, 2021 10:26 am Reply with quoteBack to top

-


Last edited by Racer_GTS on Sun Feb 14, 2021 10:28 am; edited 1 time in total
View user's profileSend private message
Racer_GTS
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 14 Feb 2021
Posts: 11

PostPosted: Sun Feb 14, 2021 10:27 am Reply with quoteBack to top

SgtLegend wrote:
Try clearing your browser cache or try another browser



I have the same problem except with this link http://127.0.0.1:34522/ which I connect to but with what
Image
View user's profileSend private message
patecumbia155
Kai Beginner
Kai Beginner


Joined: 15 Apr 2020
Posts: 13

PostPosted: Fri Feb 19, 2021 3:36 pm Reply with quoteBack to top

AymericKing wrote:
SgtLegend wrote:
Try clearing your browser cache or try another browser



I have the same problem except with this link http://127.0.0.1:34522/ which I connect to but with what
Image


Try uninstalling XLink Kai with a program that removes residual files, such as Revo uninstaller pro or Geek Uninstaller. and install XLink Kai again
View user's profileSend private message
Lionheart
Team XLink Administrator
Team XLink Administrator


Joined: 05 May 2008
Posts: 1499

PostPosted: Thu Feb 25, 2021 3:21 am Reply with quoteBack to top

AymericKing wrote:
SgtLegend wrote:
Try clearing your browser cache or try another browser



I have the same problem except with this link http://127.0.0.1:34522/ which I connect to but with what
Image

Alredy using a new tread.

LOCKED.

_________________
http://es.teamxlink.co.uk/forum Ayuda en Espa�ol
Lionheart@teamxlink.co.uk
View user's profileSend private message
Display posts from previous:      
Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.


 Jump to:   



View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: Theme by Daz :: All times are GMT